Coronavirus

Uw dier, onze zorg

   

Coronavirus

Maatregelen vanwege het Cornavirus:
 

Ook wij kunnen niet om de maatregelen omtrent het Coronavirus heen en zullen maatregelen nemen om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.Voor uzelf volg de adviezen en maatregelen van het RIVM op.Onze praktijk is open en we doen ons best om u te helpen met de gezondheidszorg van uw huisdier(en).We zullen onze afspraken ruim inplannen zodat we zo min mogelijk mensen tegelijk in de praktijk hebben.

De aanpassingen die wij nemen als u een bezoek brengt aan onze praktijk:

Wij zouden het op prijs stellen dat u 1.5 meter afstand houdt van de balie en onze medewerkers.

Er is mogelijkheid om uw handen te desinfecteren.

Nadat u zich heeft aangemeld bij de balie kunt u plaats nemen in de wachtkamer. Vindt u het prettiger om buiten te wachten dan is dat natuurlijk mogelijk.

Wij verzoeken u alleen met uw huisdier te komen. Neem geen extra familieleden/vrienden mee naar de afspraak. De regel is in principe 1 persoon per huisdier, anders graag vooraf overleggen.

Bij binnenkomst zullen wij u geen hand meer geven.

We zouden het op prijs stellen dat u voer en of medicijnen telefonisch of per mail besteld, zodat wij het alvast voor u klaar kunnen zetten. U kunt ook via onze webshop een bestelling plaatsen, www.webshop-dgctwente.nl 

Komt uw huisdier voor een operatie/onderzoek/opname dan gelden de volgende maatregelen:

Uw huisdier zal door de paraveterinair worden aangenomen en naar onze opname worden gebracht. 

Na de ingreep krijgt u een telefoontje over hoe het gegaan is en de uitleg over de nazorg van uw huisdier. Op deze manier kunnen we het contact met elkaar beperken bij het ophalen. Probeert u zich te houden aan de afgesproken tijden.

Betaal het liefst met pin.

We hopen op uw begrip.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Algemene voorwaarden